Experiències

Experiències

Cinquena tanda d'exercicis espirituals

Els exercicis espirituals es fan per aprofundir en l'Evangeli de Jesucrist i trencar els lligams interiors que ens impedeixen ser veritablement lliures per estimar.

El mètode utilitzat és el que Sant Ignasi va plasmar en el Llibre dels Exercicis Espirituals, ajudant, durant els darrers 400 anys, innombrables dones i homes a trobar Déu i donar sentit a les seves vides. El llibre, escrit en un estil concís, va dirigit principalment a les persones que guien els exercicis.

Funcionament dels exercicis espirituals

Tindràs l’oportunitat de treballar la teva vida interior de la mà d’un Pare que et guiarà i t’ajudarà a que l’Esperit actuï en tu i et transformi, alliberi el teu cor de lligams i et permeti cercar i fer la voluntat de Déu a la teva vida.

L’acompanyament personal et permetrà orientar el procés, descobrir la voluntat de Déu en la pròpia vida i animar i enfortir el compromís.

Només es requereix de la persona:

També cal reservar un temps per a la pregària personal i per a la intimitat amb Déu, reposar les experiències viscudes i examinar-les per descobrir-ne el significat més profund.

Concedeix-te l’oportunitat de viure la calma per trobar el teu camí. Deixa’t Ser.

Director d’Exercicis: Pare José María Fernández. Sj
Dates: del 25 d’agost al 2 de setembre de 2024
Preu: 532,62€

1
Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar