Experiències

Experiències

Retir Connecta amb el teu cos

Presència corporal i moviment conscient

El retir dura 6 dies amb entrada un dimarts i sortida diumenge. Inclou pensió completa i allotjament, més el taller de pràctica corporal i somàtic i passejades per l’entorn. Només t’has d’ocupar del viatge.

L’entorn és molt relaxant, en plena natura, a prop del poble de Solius a Girona. La tranquil·litat és absoluta. Estarem molt a prop de la Costa Brava.

Durant el taller, combinarem moments de pràctica somàtica de Mindfulmoves i Mètode Feldenkrais™, a terra i dret amb improvisacions, moments d’introspecció del moviment a la natura que combinarem amb sortides pel camp i la costa. Treballarem la consciència somàtica, perquè progressivament vagis relaxant-te i entrant en contacte amb la sensació del teu cos. Progressivament anirem aprofundint les diferents sensacions i qualitats d’expressió del moviment. La consciència esquelètica i la relació a la gravetat t’ajudaran a comprendre com et sostens i com et mous i millorar com el teu cos expressa moviments i postura. Enfocarem també el treball dels òrgans en relació amb el sistema esquelètic i com ens transforma integrar aquests 2 sistemes corporals que es complementen. Els òrgans representen les nostres emocions i la seua expressió. La seva integració i consciència ens permeten la connexió amb la nostra història personal i amb els nostres veritables motius. Combinarem les exploracions a la sala de treball amb exploracions a la natura. També farem alguna excursió a la platja circumdant

Formadora: Susana Ramon
Data: del 27 d’agost  al 1 de setembre
Preu habitació individual (per a socis): 860 €
Preu habitació individual (per a no socis): 795 €

Más información: Web Susana Ramon

1
Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar