Experiències

Experiències

Retir per a la convivència, la interiorització i el creixement en el context de la pèrdua

Acceptació i Mindfulness

Dirigit a dones que estan afrontant la pèrdua d’un fill i estan transitant el camí del dol. A altres membres de la mateixa unitat familiar que ha patit la pèrdua. Aquest Recés està pensat per a persones que volen avançar en el camí de retrobar el sentit, la serenor i la plenitud en la vida.

Objectius
El recés està pensat per ajudar les mares a transcendir el dolor de la pèrdua basant-se en la combinació de diferents estratègies: la via cognitiva (xerrades i comprensió de conceptes) i la via contemplativa (pràctica meditativa i de presència plena). Es vol fomentar la convivència amb persones afins, i el cultiu de la interiorització com a camí de creixement i transcendència del dolor.

Contingut
El tema central d’aquest recés, “Acceptació i Mindfulness”, és crucial en tot procés d’afrontament d’una pèrdua. Parlarem de les arrels del sofriment humà segons les tradicions orientals. Vincularem aquesta filosofia amb el treball de comprensió dels conceptes dolor, sofriment i acceptació. Explorarem la filosofia Mindfulness com a eina que ens ajuda a transcendir el sofriment. Aplicarem Mindfulness a l’evolució del nostre dol amb exercicis pràctics. Ens endinsarem en la presència plena i l’autoconeixement mitjançant la pràctica meditativa i la contemplació. Per fomentar la convivència i la creativitat tancarem el recés amb un taller d’aromateràpia per crear una “aigua fresca” personalitzada.

Formadora: Francina Jaumandreu. Experta en la celebració de cerimònies de comiat i homenatges de vida. Fundadora i coordinadora del Grup d’Ajuda Mútua de Sabadell per a famílies que afronten la mort d’un fill. Counselor en acompanyament de la pèrdua i el sofriment.
Data: de l’11 al 12 de maig
Preu habitació individual: 185€

1
Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar