Experiències

Experiències

Retir de l'amor

Mindfulness, coherencia cardíaca, camina hacia ti mismo

Aquest retir, és una oportunitat per a aprofundir en la pràctica de Mindfulness i aprofitar la connexió amb la Naturalesa en aquest lloc tan especial. Poder trobar l’espai sagrat, en tu et permetrà aquesta reconnexió per a recarregar-te d’energia, netejar i equilibrar el teu cos, la teva ment, el teu ésser.
Inicia el veritable camí cap a tu mateix i l’Amor Propi lliure d’Ego, el veritable Amor Incondicional.

Traballarem a través de :

Aquest retir és una oportunitat per a aprofundir en la pràctica de Mindfulness i aprofitar la connexió amb la Naturalesa en aquest lloc tan especial.

Poder trobar l’espai sagrat, en tu et permetrà aquesta reconnexió per a recarregar-te d’energia, netejar i equilibrar el teu cos, la teva ment, el teu ésser. Inicia el veritable camí cap a tu mateix i l’amor propi lliure d’ego, el veritable amor incondicional.

Un retir diferent, amb un grup nombrós, amb varis acompanyants, on anireu connectant progressivament amb vosaltres mateixos/es, amb la resta de grup i amb l’espai. Serà meravellós connectar en la vibració de l’amor, després de travessar els esglaons junts, i és el que serà que sigui diferent i únic. Anirem creixent junts.

Aquest retir està dirigit a qualsevol persona que vulgui integrar i connectar amb l’amor cap a un mateix, a través de disciplines com Mindfulness, el Coaching, la Coherència Cardíaca i la dimensió espiritual.

Junts aprendrem:

Com a resultat, podrem aconseguir tenir major capacitat calmar la ment en el dia a dia, enmig de l’acció i la distracció. També conèixer com funcionen els teus pensaments, les teves emocions, com es manifesten en el teu cos i saber com trobar l’equilibri i la felicitat en tu, en el teu interior.

L’AVENTURA COMENÇA JA….VOLS POSAR MÀGIA EN LA TEVA VIDA? COMENÇA PER TU

Cost del retir:
Retir de 4 dies que inclou formació/procés amb Sandra Medina, @sandramedina.coach, acompanyament en grups petits pels guies o facilitadors, coffee-break, i moltes sorpreses que no revelarem : 275 €
Si pertanys a la Comunitat: 250€
Preu en habitació individual: 289,98€
Preu en habitació doble: 256,98€ per persona
Imparteix: Sandra Medina
Web de Sandra Medina

1
Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar