Experiències

Experiències

Retir-formació en tècniques de meditació i mindfulness

El programa consta d’enquadraments teòrics i especialment d’espais de pràctica de les diverses tècniques i propostes que es van presentant al llarg del recés formatiu.

Es combinen teoria i pràctiques assegudes (en cadira o a terra com prefereixi cadascú) amb altres pràctiques de peu i en moviment, a més d’exercicis cognitius, exercicis corporals, dinàmiques de grup, tot això potenciat per pràctica de silenci en determinats moments i per un ambient i un entorn apropiats per al desplegament dels continguts.

La durada de les pràctiques formals de meditació és de 30 minuts o més segons les característiques del grup, la durada de les altres propostes varia segons les característiques. Ambdues parts es duen a terme a la sala i a l’exterior si el temps ho permet.

Hi ha descansos a mig matí, al migdia i a mitja tarda, després del sopar es fa també alguna activitat seguida de meditació. Cada persona és lliure a cada moment de participar o no fer-ho sempre que no interrompi o interfereixi amb el desenvolupament de la pràctica ni amb el grup.

Posteriorment, per tal de tenir una guia, s’envia per correu electrònic àudios de pràctiques, enllaços de vídeos, text complementari, a més de posar a disposició dues sessions privades via online per a consulta relacionada amb els continguts treballats i la seva aplicació.

Mª Rosa Parés, formada a Mindfulness aplicat a l’autoconeixement i la salut psicoemocional, practicant compromesa de Meditació amb més de 35 anys dedicats a l’autoconeixement, formada en diverses disciplines humanistes.
Joséma Torres, format en les tècniques de Meditació Samatha i Vipassana amb el mestre de Meditació Dhiravamsa, practicant compromès de Meditació amb més de 35 anys dedicats a l’autoconeixement, format en diverses disciplines humanistes.

Codirectors de Salut Creativa, experts en formació per a particulars, organitzacions i empreses de diversos sectors i perfils de grup, amb experiència superior a 16 anys en la metodologia vivencial-integrativa aplicada al desenvolupament de recursos i habilitats personals i socials.

Formadora: Maria Rosa Parés i Joséma Torres
Dates: de l’11 al 15 d’agost
Preu en habitació doble en règim de pensió completa: 590€
Preu amb els àpats inclosos (dinar i sopar cada dia) sense pernoctació: 490€
Preu amb un àpat inclòs (dinar cada dia) sense pernoctació: 370€
Més informació: Web de Salud Creativa(cast)

1
Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar