Experiències

Experiències

Habitació 1
Edats Nens
Habitació 2
Edats Nens
Habitació 3
Edats Nens
Habitació 4
Edats Nens
Habitació 5
Edats Nens

Retir Meditació i gestió d'emocions

És un espai enfocat a la pràctica formal de meditació com a mitjà per identificar, acotar i gestionar la manifestació de les emocions, i com via també per desenvolupar l’habilitat de  conduir-les en plena activitat quotidiana.

Així mateix, s’aborda el tema emocional des d’un enquadrament teòric dinàmic per a la seva millor comprensió i des d’un abordatge vivencial per facilitar-ne la posterior aplicació de les  pautes i els recursos adquirits a allò llarg del programa.

Les tècniques de meditació estan basades en les pràctiques de reconeguda efectivitat, Samatha (focalització de latenció) i Vipassana (visió clara). La part relativa a l’exploració i la integració  de experiències es recolza en exercicis cognitius i vivencials, dinàmiques individuals i grupals.

Formada en mindfulness aplicat a l’autoconeixement i la salut psicoemocional, Maria Rosa Parés és una practicant compromesa de Meditació amb més de 35 anys dedicats a  l’autoconeixement, formada en diverses disciplines humanistes. Co-directora de Salut Creativa, experts en formació per a particulars, organitzacions i empreses de diversos sectors i  perfils de grup, amb experiència superior a 16 anys en la metodologia vivencial integrativa  aplicada al desenvolupament de recursos i habilitats personals i socials.

Formadora: Maria Rosa Parés Giralt
Dates: del 27 al 28 de maig
Preu en habitació individual: 190€
Més informació: Web Salud Creativa (cast)

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar