Experiències

Experiències

Habitació 1
Edats Nens
Habitació 2
Edats Nens
Habitació 3
Edats Nens
Habitació 4
Edats Nens
Habitació 5
Edats Nens

Retir de meditació i silenci

Durant el període que dura la retirada, s’expliquen i faciliten pràctiques enfocades a desenvolupar una actitud d’atenció centrada que facilita la calma mental (Meditació Samatha), ia afavorir un estat d’introspecció, comprensió més gran i saviesa (Meditació Vipassana).

Es combinen propostes assegudes (en cadira oa terra com prefereixi cadascú) amb propostes de peu i en moviment, a més d’exercicis corporals i algunes dinàmiques de grup, tot això potenciat per un ambient apropiat. Donem inici a la retirada amb una presentació perquè les persones participants puguin compartir què els motiva a assistir i qualsevol altre aspecte que vulguin comunicar. Expliquem les pautes de la jubilació convidant, des del moment que si indiqui, a mantenir silenci fins que es doni la consigna d’interrompre’l.

La durada de les pràctiques formals és de 30 minuts o més segons les característiques del grup i es duran a terme a la sala ia l’exterior si el temps ho permet. La durada dels exercicis corporals i les dinàmiques de grup varia segons les característiques. Hi ha descansos a mig matí, al migdia ia mitja tarda. Després del sopar es fa alguna proposta seguida de meditació.

Cada persona és lliure a cada moment de participar o no fer-ho sempre que no interrompi o interfereixi amb el desenvolupament de la pràctica ni amb el grup. Posteriorment, per tal de tenir una guia, s’envia per correu electrònic alguns àudios de pràctiques i text complementari.

Formador: Joséma Torres, format en les tècniques de Meditació Samatha i Vipassana amb el mestre de Meditació Dhiravamsa, practicant compromès de Meditació amb més de 35 anys dedicats a l’autoconeixement, format en diverses disciplines humanistes.
Co-Director de Salut Creativa, experts en formació per a particulars, organitzacions i empreses de diversos sectors i perfils de grup, amb experiència superior a 16 anys a la metodologia vivencial-integrativa aplicada al desenvolupament de recursos i habilitats personals i socials.
Data: del 9 a l’11 de setembre
Preu habitació individual: 290 €
Els preus són amb tot inclòs, allotjament, pensió completa i retir. Si no necessites dormir al lloc o realitzar algun dels àpats, es pot descomptar aquesta part del total del
import.
Más información: Web Salud Creativa – Retiro meditación y silencio (cast)

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar