Experiències

Experiències

Habitació 1
Edats Nens
Habitació 2
Edats Nens
Habitació 3
Edats Nens
Habitació 4
Edats Nens
Habitació 5
Edats Nens

Retir de meditació Zen

Línia Dürckheim

Retir de meditació en silenci, za-zen, passeig meditatiu, exercicis de centrament, xerrades sobre la pràctica i entrevistes personals.

Retrobar la calma i la serenor, exercitant-se en el silenci i l’escolta interior.

Karlfried Dürkheim parlava de dues possibilitats respecte al zen. Una és esdevenir budista. L’altra és practicar segons l’esperit fonamental del zen, que està més enllà de les religions.
Proposem el zen en aquest esperit obert, no religiós, que afavoreix l’experiència de la transcendència que toca a tot ésser humà més enllà de les seves creences culturals o religioses. En un ambient tranquil i sobri, el silenci i la immobilitat afavoreixen un contacte diferent amb si mateix. A poc a poc l’exercici desplega tot el seu potencial. Es respira, s’observa, s’és aquí, present a l’instant present, als altres, a si mateix. Els pensaments passen, les emocions passen, el ritme de la respiració ens pren. Es descobreix una cosa constant, immòbil, es frega el misteri de l’ésser. Asseure’s en silenci és una tècnica que cal aprendre i repetir. Pot acompanyar-nos durant tots els moments de la vida.

“Exercitar-se en estar en l’instant present és calmar la ment, obrir-se a les sensacions, posar-se interiorment”
Laia Montserrat

Formadora: Laia Monserrat
Data: del 10 al 12 de febrer
Preu: a consultar amb l’organitzadora
Web: Presencia Zen

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar