Notícies

Notícies

Iniciem el projecte de geotèrmia

A Casa Santa Elena continuem avançant en el nostre projecte d'ecologia integral, que comprèn l'economia circular, la sostenibilitat, i la cura pel medi ambient amb la seva relació inseparable amb les persones, els valors i la societat.

Dins les línies estratègiques a desenvolupar en aquests anys, la reducció de l’empremta de carboni i la gestió eficient de l’energia són cabdals per a nosaltres. Per això, hem començat un procés de descarbonització i migració a energies verdes creant un camp de captació geotèrmica per escalfar i refredar les instal·lacions i l’aigua sanitària aprofitant l’energia del subsol.

L’obra que necessita la creació d’aquest camp no és petita, pel que no és possible realitzar-la en un moment en què no hi hagi persones allotjades.

Les actuacions, que requereixen la perforació de pous en una zona del jardí, es faran amb una pantalla de reducció acústica per minimitzar el soroll i sempre de dilluns a divendres a partir de les 9 del matí, per garantir el descans i benestar de tothom.

Us volem agrair per endavant la vostra comprensió i suport al projecte entenent que, tot i que una part del jardí no estarà disponible i que en hores diürnes hi haurà una mica de soroll, el duem a terme per contribuir a la cura del nostre entorn més proper i, per extensió, del planeta.

Més informació sobre el projecte (PDF)

Notícies destacades

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar