Experiències

Experiències

Retir sana les ferides del teu nen/nena interior

És un espai molt especial per fer exercicis i pràctiques per abordar el tema juntament amb rodes d'integració de les experiències que tenen lloc durant les propostes.

És un espai molt especial per fer exercicis i pràctiques per abordar el tema juntament amb rodes de integració de les experiències que tenen lloc durant les propostes.

Seguint cadascú el seu ritme, sense forçar-ne cap vivència, amb respecte i delicadesa, es tracta d’un recorregut cap a dins per aturar-nos i ocupar-nos de els continguts que segueixen oberts generant malestar emocional per molt de temps que hagi transcorregut.

Els assumptes desatesos, negats, rebutjats, ignorats, no desapareixen sinó tot al contrari, criden per ser vistos i actualitzats. Quan no ens ocupem, degeneren en estats crònics de desànim, apatia, irritabilitat, reticència, desconfiança, temor, etc., que atribuïm a altres causes però que moltes vegades tenen una relació directa amb el dolor emmagatzemat i no elaborat de primerenques edats.

No pretenem solucionar tota una vida en dos dies però sí iniciar, reprendre o conèixer el camí cap a allò essencial del nostre ésser, com pacificar aquesta etapa de vulnerabilitat, fragilitat, tendresa, curiositat, creativitat, dependència afectiva, que va quedar danyada i urgeix reparar-ho per assolir la pau.

Formadora: Maria Rosa Parés Giralt
Dates: del 17 al 19 de març
Preus per l’habitació individual: 280€
Més informació: Web de Salud Creativa(cast)

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar