Experiències

Experiències

El Pare, Límits i Autoritat

El Pare

Els límits que ens van posar en la infància, com ens relacionem amb l’autoritat, acceptació de normes i el temps, ens porta a desenvolupar la nostra capacitat de madurar i sostenir-nos. Veurem com ens responsabilitzem per a sortir al mónen l’etapa adulta.

Ioga i meditació: Les energies divines masculina i femenina són presents en tot, incloses les persones i necessitem de totes dues per a sentir-nos en equilibri. A través del Ioga i la Meditació potenciarem la confiança en nosaltres mateixos, la força interior, la disciplina, l’assertivitat, els límits, i anirem instaurant l’equilibri entre el Yin i el Yang.

Astrologia psicològica: Astrologia bàsica, Saturn ens ajuda a comprendre com vivim en la nostra infància la relació amb el pare, entendre la relació amb l’autoritat, límits i quin mestratge hem de superar per a sostenir-nos a nosaltres mateixos.

Constel·lacions Familiars: Realitzarem exercicis en grup gran i en petits grups. Observarem com és el nostre moviment cap al pare. D’on venim, com sortim al món com a adults i quina és la nostra relació amb els límits.

Imparteix: La Triada de la Consciencia
Data: del 10 al 12 de març
Preu habitació individual (inscripcions abans de l’11 de febrer): 370€
Preu habitació individual (després de l’11 de febrer):  390€
En cas que es desitgi Constel·lació personal, s’abonaran 30 € a l’import principal.

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar