Experiències

Experiències

Retir amb Daniel Lumera

El Hilo de Oro: retir de meditació

5 días para sumergirte en estados meditativos, dónde podremos conocer la esencia del recorrido del camino “El Hilo de Oro”. Un viaje íntimo, profundo y experiencial donde exploramos el primero de los 4 talentos, el Talento Meditativo

El que viurem

La felicitat no depèn del que posseïm o fem, sinó de la consciència de qui som. Què ens ha portat a oblidar la nostra naturalesa més íntima i autèntica, la que ens impulsa a viure conscientment?

El Hilo de Oro

És un camí teòric-pràctic, creat i perfeccionat per Daniel Lumera al llarg de més de 25 anys de recerca i experiència. Un ensenyament que per primera vegada desenvolupa un mètode on s’integren els “4 talents”: Meditatiu, Transcendental, Devocional i Gnòstic.

El recorregut de El Hilo de Oro, en què han participat els darrers anys persones de tot el món, és un laboratori de valors i de consciència.

La integració de valors com la humilitat, constància, perseverança, el compromís i paciència, entre d’altres, són els pilars sobre els quals es basa un estil de vida meditatiu, del qual neix una visió i comprensió més profunda i conscient del significat i propòsit de la vida.

Data: del 6 al 10 de desembre

Preu habitació individual (abans del 19 de novembre): 860€

Preu habitació doble (abans del 19 de novembre): 740€

Més informació: Web Daniel Lumera – El Hilo de Oro

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar