Experiències

Experiències

Retir amb Wei Qifeng

Comunitat de Conciencia Mundial

Després de veure’ns en línia durant tres anys, d’obrir-nos i compartir els nostres cors, de donar-nos suport mútuament, de conrear junts l’amor incondicional, la pau, la felicitat i la gratitud, ha arribat el temps de trobar-nos.

QUI POT ASSISTIR: Tothom. Estan convidats: profesors/es, sanadors/es, estudiants i practicants de Zhìnéng Qìgōng, de ZQ MíngJué GōngFu, d’altres tipus de QìGōng, de Taiji, Ioga, meditació i persones interessades en el desenvolupament de la consciència.
Si no coneixes cap d’aquestes pràctiques també ets benvingut/da.

PER A QUÈ: usarem el camp de consciència, el camp de qì i el camp d’informació per a purificar i transformar l’energia, creant en tots un nou cos de qì. Aprendrem i ens ajudarem a obrir el cor i a alliberar-nos de bloquejos emocionals i traumes. Aprendrem a “veure a través”, fent meditacions profundes. I així, en el mateix camp d’amor, arribarem directament al nostre Ésser Veritable, per a viure cada vegada més en el moment present i gaudir plenament d’aquesta vida bella.

El professor de ZhìNéng QìGōng MíngJué GongFu Wei Qi Feng és reconegut per la seva excel·lència en transmetre els ensenyaments de manera alegre, obert i accessible a persones tant d’Orient com d’Occident. Comparteix la teoria i pràctica de ZhìNéng QìGōng amb generositat, dedicació i presència, enfocant els seus ensenyaments directament en l’estat de consciència autoconscient MíngJué i en el seu cultiu i aplicació en la pràctica dels mètodes i en la vida quotidiana, la qual cosa es coneix com GōngFu. Brinda tots els seus ensenyaments en una freqüència relaxada, d’alt nivell, plenes d’amor, humor i alhora, d’una gran fidelitat als ensenyaments del Dr. Pang Ming, creador de la ciència del cor. Guia i inspira, sembrant i despertant la llavor del Dao en tots els cors. El seu projecte més brillant és enfortir i fer créixer La Comunitat de Consciència Mundial -The World Consciousness Community- per al desenvolupament de la consciència humana cap a la seva més alta vibració: l’amor incondicional.

Formació a càrreg de: organizadors i organitzadores del món ens unirem amb Wei Qi Feng laoshi per a aprofundir en la nostra formació durant 4 dies. I després, farem un retir de 10 dies per a tod@s. Coordinen: ĀnYuè, Teresa i Yrmgard.

Data: del 29 de setembre al 9 d’octubre de 2023

Preu habitació individual (estudiant anual mingjue): 1340€
Preu habitació individual (no estudiant anual mingjue): 1.410,40€

Preu habitació doble (estudiant anual mingjue): 1230€
Preu habitació doble (no estudiant anual mingjue): 1300,70€

Més informació: Web Corazones Dao – RETIRO CON WEI QIFENG

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar