Casa Santa Elena

Casa Santa Elena

Ser on vols ser

Un espai de pau i calma, accessible, còmode i compromès amb l’entorn, amb àmplies zones enjardinades i un entorn natural excepcional.

Casa Santa Elena disposa de 82 habitacions amb bany privat i vistes als jardins (dobles, individuals i adaptades), sales polivalents equipades per a presentacions, sessions formatives i activitats de benestar, dos menjadors, espais comuns, capelles per pregar o meditar sempre obertes i uns exteriors enjardinats que són un autèntic privilegi per als sentits.

Un espai ideal per a activitats i tallers que ajuden a aconseguir el benestar físic i emocional a través de la meditació, amb tècniques de relaxació, taitxí, ioga, mindfulness, o mitjançant retirs espirituals de diferents durades i amb possibilitat d’acompanyament religiós.

Un lloc de trobada i serenitat adequat per als que volen trobar el seu espai de reflexió, tranquil·litat en parella, desconnexió i diversió en família lluny de les presses quotidianes, o empreses que volen fer sessions de formació i enfortir els vincles entre els seus professionals.

Experiències destacades

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar