Experiències

Experiències

Retir presencia i benestar corporal

Les Arrels de Mindfulness

Moltes vegades entrem en rutines quotidianes i ens esgotem. Perdem la nostra visió i oblidem fer les coses des d’un estat centrat de calma i tranquil·litat. El nostre cos s’esgota i la postura es torna més rígida.

Recuperar flexibilitat, agilitat, tranquil·litat interna i millorar la relació amb el nostre cos, ens aporta presència i evita els dolors i tensions corporals repetitius. Si aquest és el teu cas o simplement busques un retir, on trobar pau, aquest retir et permetrà aconseguir aquest estat corporal de calma i flexibilitat, per la qual cosa la teva manera de moure’t millorarà. En espai d’uns dies, podràs distanciar-te de la teva rutina i connectar amb un estat de tranquil·litat i benestar intern.

Sortiràs del retir amb una visió renovada de tu mateix i ple d’energia!

Durant uns dies, et dedicaràs a tu mateix, escoltant el teu cos. Si ets terapeuta, coach, professor d’art o docent, enriquiràs la teva pràctica personal, terapèutica, artística o educativa, descobrint noves eines.

Aprofundiràs en la teva capacitat de sentir-te i connectar amb tu mateix.

Treballarem la consciència somàtica, perquè progressivament vagis relaxant-te i entrant en contacte amb la sensació del teu cos.

Progressivament anirem aprofundint en les diferents sensacions i qualitats d’expressió del moviment.

La consciència esquelètica i la relació a la gravetat t’ajudaran a comprendre com et sostens i com et mous i a millorar com el teu cos expressa moviments i postura.

Combinarem les exploracions a la sala de treball amb exploracions en la naturalesa. També farem alguna excursió a la platja circumdant.

Imparteix: Susana Ramon, educadora, coach i terapeuta somàtica, professora certificada del Mètode Feldenkrais Tm
Data: del 28 de juliol al 30 o 31 de juliol (a escollir)
Preu en habitació individual:
Reserva de 3 dies: 295€
Reserva de 4 dies: 395€
Preu en habitació doble:
Reserva de 3 dies: 275€
Reserva de 4 dies: 365€
Web: Susana Ramon

1
Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar