Notícies

Notícies

Casa Santa Elena renova el distintiu del Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà

El distintiu reconeix al Centre com empresa que promou el turisme inclusiu

L’esdeveniment, que va celebrar la seva tercera edició dimarts passat 28 de març en el Terracotta Museu de Ceràmica de La Bisbal (en el Empordà), s’inclou dins del Pla d’Accessibilitat Turística de la comarca i ha premiat a 32 empreses i serveis turístics que realitzen propostes en les quals es promou un turisme inclusiu.

L’acte va comptar amb la presència d’importants personalitats regionals que van lliurar a Casa Santa Elena un diploma de reconeixement i un adhesiu referent al tipus de discapacitat al qual aquesta ha adaptat la seva oferta.

Durant l’acte es va presentar la publicació “Turisme per a tothom al Baix Empordà” (Turisme per a tots al Baix Empordà) que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que van superar la visita de validació d’accessibilitat amb èxit. Aquesta publicació ha estat adaptada per a persones invidents i ha estat editada en català, espanyol, anglès i francès; es distribueix en oficines de turisme i ajuntaments de la comarca, així com en les empreses i serveis participants. Si voleu consultar-la, podeu fer-ho en el següent enllaç.

Notícies destacades

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar