Notícies

Notícies

Rebem el distintiu SICTED “Compromís de Qualitat Turística”

El distintiu acredita i reconeix l'esforç i compromís de Casa Santa Elena amb la qualitat i millora contínua dels seus serveis.

El dimecres 30 de març, en el Parador de Aiguablava (Begur), es va celebrar l’acte de lliurament dels distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED), al qual van assistir la Sra. Raquel Gonzaga i la Hna. Águeda Riberes, directora i superiora de la comunitat del centre respectivament, com a representants de Casa Santa Elena (Solius, Girona).

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SETUR), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb Serveis turístics de fins a 36 oficis diferents, amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

El distintiu rebut acredita el compliment dels requisits establerts en la metodologia del SICTED, i posa en relleu el treball continu dels professionals de Casa Santa Elena per a oferir una estada i serveis de qualitat als seus clients.

1

Notícies destacades

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar