Notícies

Notícies

Casa Santa Elena rep el reconeixement com empresa compromesa per l’ocupació de qualitat

El Consell Comarcal i tots els Ajuntaments del Baix Empordà celebren la II Jornada anual de reconeixement d’empreses socialment responsables

L’acte es va celebrar el 10 de novembre de 2022 a l’edifici de Ca la Pruna de Pals. L’esdeveniment va tenir com a finalitat promoure la qualitat de l’ocupació del Baix Empordà sota el programa de Projectes Innovadors Experimentals, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Van participar el president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro; el vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell, Xavier Dilmé; així com l’alcalde del municipi amfitrió, Carles Pi, i d’altres alcaldes, alcaldesses i autoritats de la comarca.

Les empreses reconegudes per la comissió tècnica com a “Empresa Socialment Responsable del Baix Empordà” destaquen per un comportament responsable, la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i la labor desenvolupada per la integració y la promoció laboral, durant els mesos de març del 2021 i octubre de 2022. Gràcies al reconeixement, aquestes empreses també tindran accés a formació gràcies a la col·laboració amb PIMEC.

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà han volgut destacar la capacitat d’aquestes empreses en l’adaptació i innovació davant de les dificultats del mercat de treball actual post pandèmia i davant de la guerra d’Ucraïna, que ha generat un context socioeconòmic complex.

Alguns criteris que s’han valorat són:

Notícies destacades

Truca'ns
Envia'ns un correu
Contacta per WhatsApp
Subscriu-te al newsletter
Opcions d'accessibilitat

Accessibility Toolbar